Ekat treenit uudessa seurassa ja oli kivaa. Me kyllä ollaan ryhmässä, joka ei vastaa meidän tasoa ollenkaan... Mä kuvittelin meneväni joonkin ylijäämäryhmään, johon on kerätty ne, joille ei löytynyt treenipaikkaa alkeiskurssin jälkeen. Kuvauksessa luki jotain sen suuntaista, että harjoitellaan yksittäisiä esteitä tai pieniä radan pätkiä. Noh, siellä oli pitkä rata ja taso sen mukainen.

Ei se haitannut menoa ollenkaan, ettei me voida pitkiä pätkiä tehdä. Otettiin omalla vuorolla lyhyt pätkä keskeltä rataa ja oltiin omalla tasollamme. Tehtiin putki ja aita. Ens alkuun oli taas vaikeuksia muistaa, että putkestä mennään sisään ja toisesta päästä ulos. Ei samasta päästä. Kyllä se sitten onnistui.

Sit, mun oliskin putken päässä pitänyt valssata (ehkä se käännös oli valssi)... ja ohjata sille ainoalle aidalle, joka näkyvissä oli. Ensin ei riittänyt töppösissä vauhti. Enhän mä tajunnut, että köpöttelijä tulee täyttä vauhtia putkesta läpi. Myöhästyin ja pahasti. Toisella kerralla älysin laittaa kinttuihin jotain juoksemista muistuttavaa liikettä ja ehdin kyllä, mutta muuten liike ei kauhean sulava kyllä ollut. Kai mä aitaa kohti huidoin, kun koira hyppäsi.

Toinen meidän pätkä oli A ja sen perään muuri. Reippaasti A:lle ja ylös ja muuri perään. Se meni hienosti. Kontaktille en pysäyttänyt vaan annoin tulla suoraan alas. Ehkä pitäis pysäyttää, eikä antaa juosta. Muurin hyppäämistä ihmettelin vähän itekin. Se oli viimeksikin vähän sellanen, ettei millään olis viittinyt ja pomppaa päältä. Näköjään vauhtiakin löytyy, kun ite vaan lisää töppösiin liikettä.

Puomia käytiin tekemässä erikseen. Se meni yhtä hienosti kuin aina ennenkin. Paitsi en siinäkään pysäyttänyt alas tullessa.

Ilmeisesti Sakke on oppinut, että ohjaajalla on aina jotain hyvää hänelle. Ei tarvinnut yhtään pelkääntyä vaan meni jopa suorastaan röyhkeesti kerjäämään. Muutkaan vieraat ihmiset ei jännittäneet ollenkaan.