Lauantai meni agi-kisoissa. Itse emme todellakaan osallistuneet vaan talkoillahan ne pitää järjestää. Seisoin 2 kaksi ykkösten kisaa ja kakkosten A -radan käsiajassa ja näin kaikki suoritukset aitiopaikalta. Normaalia tasoa on hankala arvioida, mutta selvästikään rimaa ei kannata liian korkealle nostaa ensimmäisen osallistumisen osalta. Eikäpä ne kaikki suoritukset järin vauhdikkaita olleet. Osa vielä oli niin innostuneitakin, että piti houkutella esteelle kerrallaan. Ehkäpä mekin joskus päästään osallistumaan. Joskus valovuosien päästä, kun on päästy edes jatkoryhmään.

Sakke otti eilen aamulla turpaansa hoidolta. Luultavasti ensimmäinen kerta, kun hoito on hermostunut. Härkki ja härkki ärinän kera, sai mitä tilasi. Ois varmaan pitänyt puuttua asiaan alunperinkin, mutta valitettavasti ei ole silmiä selässä. Ei siinä mitenkään käynyt. Hoidokki tuskin edes hampailla rääpälettä hipaisi, kun ei karvatkaan ollut kuolassa. Vissiin vaan rähähti ja tuli kohti ja rääpäle pyörähti selälleen ja kiljui kuin syötävä. No Sakke nyt on sellainen neiti, että pitää dramaattisesti kiljua, jos varvaskarvoihin joku hipaisee. Sisällä ei kumpikaan onneksi uskalla pullistella.

Eilen käytiin taas sharpei-Muron luona. Saken kohtaloksi jäi autossa istuminen, kun Murolla oli juoksut. Hoidon, Pöksyn ja Muron kanssa käytiin jonkinmoinen lenkki ja leikittiin takapihalla. Ja tietysti juoruttiin :D Pöksyä vähän jänskätti, kun isot koirat leikki. Naapurista tuli Pöksylle sopivan kokoinen chihu-kaveriksi ja Pöksyä olisi kauheasti painittanut. Mutta eihän isojen koirien seassa voinut juosta ja melskata.

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Käytin maanantaina omat remmilenkillä. Laiskana en jaksanut etsiä sukkia ja tökkäsin vaan vaelluskengät jalkoihin. Eihän ne voi hiertää, kun olen niitä jo viime kevät talvella pitänyt paljon. Lopputuloksena molempiin kantapäihin euron kolikon kokoiset rakot. Ne on aika kipeet.