Yritin ottaa peukalosta kuvan, muttei toi säälittävä pieni punainen naarmu näkynyt kuvassa. Ois nyt edes pienen mustelman saanut aikaiseksi, kun yritys oli niin kova kuitenkin.Tänään on ollut kiltti poika, joka lähtee miettimättä sohvalta, kerran komennan.

Täll viikolla olen yrittänyt opettaa Sakkea leikkimään. Sillä selvästi on saalisviettiä ja varsinkin taistelutahtoa, muttei se näytä niitä missään luvallisessa touhussa. Häntä vispaa ja hamuaa lelua suuhunsa varovasti, muttei ala repimään, vaikka kuinka kannustan ja koitan innostaa. Kiinnostais kyllä, mutta ei uskalla ottaa kunnolla kiinni ja repiä.

Tollopallolle on löytynyt käyttöä. Kissat ja Pöksy ei siitä koskaan kiinnostunet, mutta Sakke jaksaa sitä pyöritellä niin pitkään, kun raksuta tippuu.

Rajansa on tonkin ahneudella. Saatiin iso näytepussi jotain ruokaa ja annoin sitä iltapäivällä. Kumpikaan ei suostunut edes maistamaan. Molemmat pyörähti järkyttyneenä kupilta pois ja tuli tuijottamaan. Kissa kävi vähän maistamassa. Tossa ne nyt edelleen kupissa odottaa, mutta ilmeisesti nälkäkään ei auta. Taidan heltyä ja antaa oiketa ruokaa, kunhan Puhti on sulanut.