Purin aamulla rätit kintusta ja pistokohta ei enää edes punertanut. Ei se tikku tai havunneulanen vissiin kovin pitkään ollut varpaiden välissä tököttänyt. Oli oikein kilttiä poikaa, kun saksilla nirhin jeesus-teippiä katki. Ilme oli kyllä sellanen, ettei se kovin täyspäisenä mua pitänyt. Ihme ettei se ontunut, kun piikki oli kyllä tukevasti kiinni nahkassa. Toi metikkö on mäntymettää, joten havunneulasta mä pitäisin todennäköisimpänä diagnoosina.

Tongin jatkuvasti molempien silmiä ja korvia ja vilkuilen perspuoleen. Mielummin huomaan silmä-, korva ja anaalitulehdukset heti kuin annan muhia. Eipä ole ennen tullut mieleenkään, että varpaiden välejäkin pitäis tutkia. Joskus oon kattonut pesun ja kynsien leikkuun yhteydessä. Aina ei muista sillonkaan. Mistä tulikin mieleen, että pitäis ostaa uudet kynsileikkurit. Nykyiset alkaa olla melko tylsät.

Muistin moottoritiellä, että molemmat tais jäädä olohuoneeseen. En jaksanut lähtee enää takas sulkemaan ovia ja ei täällä vissiin ole riehuttu. Niin paljon oli virtaa molemmissa, että varmaan ovat nukkuneet koko päivän. Ulkona aloitettiin vähän seuraamisen opettelua. Sakke on niin ahne, että päästiin hyvin alkuun. Välillä meni kymmeniä metrejäkin kohtuullisen oikeaoppisesti. Ahneus on kyllä pienoinen ongelmakin, kun ei malttia meinaa olla tippaakaan. Muutaman askelee jälkeen alkoi hyppimään takajaloillaan, josko yltäisi paremmin taskulle. Saldo oli ihan hyvä noin 15 minuutin harjoituksen tuloksena.

Huomenna lähdetään reissuun ja sunnuntaina kotiudutaan koko eläintarhan kanssa. Täytyy huomenna ihmetellä, miten saan tuon kevythäkin kasaan ja peräkonttiin. Muuten voisin laittaa sen takapenkille ja Sakke matkustaa siinä, mutta kissojen boksin pitää mahtua häkkien väliin. Etupenkille mä en niitä ota.Jospa häkissä olis samanlainen mekanismi kuin Pöksyn häkissä. Nyt laiskottaa ihan liikaa, että viittisin rueta mekanismia selvittämään...

Lenkkeily on ruennut maistumaan Sakellekin. Uus kurapuku on sopivan kokoinen ja suojaa tuulelta. Ei rupee heti palelemaan. Reilu tunti kierrettiin kylää ja sit touhuttiin vielä vähän aikaa tossa metikössä.