Aloitetaan kivoilla asioilla. Osallistuin tänään mätsäriin lainatun bordercollie-uroksen kanssa, jota en ollut koskaan edes tavannut. Oltiin isojen sinisten kolmosia. Saatiin ruusuke, jonka sain pitää. Minun ihan ensimmäinen. Pienestä sitä on melkein kolmikymppinen akka onnellinen :D Tämmöselle tumpelolle se oli oikein sopiva harjoituskappale. Koira on ennestään MVA ja viimestä ykköstä vaille TVA. Ei se mun käskystä oikein halunut seistä, mutta oli kivaa kuitenkin.

Juoksu alkaa vissiin vihdoin olla ohi. Eristän noita nyt vielä varmuuden vuoksi, mutta meno on selvästi rauhoittunut. Eikä se lainakoirakaan yrittänyt nylkyttää vaikka pentujensa emän omistajaa yrittikin ja siellä on juoksu jo myös käytännössä ohi.

Kampasin eilen Saken. Pönttö päähän ja karstalla pyyhin. Koko ajan piti kauheeta elämää rähisemällä, mutta kampasin kuitenkin. Pohjavillaa tossa elukassa on tolkuttomasti. Sitä lähti pakastepussin verran kymmenessä minuutissa. Nyt se näyttää taas enemmän mustalta, kun harmaata nöyhtää on poistettu. Nyt en ruennut nakilla lahjomaan ja houkuttelemaan. Karstasin vaan. Meidän karsta on todella pieni, tyyny on ehkä 1,5 cm*1,5cm. Kyllä sillä tollasen pikkupiskin kampaa.

Mätsärissä näin meidän agiohjaajaa ja välitin pienen koiran terveiset mahdollisimman monesta kontaktiesteestä :D Eiköhän siellä taas ole jotain kivaa kiipeiltävää. Tällä kertaa mennään sunnuntaina, kun tiistaina oltiin lomalla.

Onnea Ilon perheelle vielä tätäkin kautta!