Tapasin viikonloppuna näyttelyssä oikein kivan ja ihanan ja ainakin mun arvostaman ykköskasvattajan, jonka kanssa vähän juttelin Sakesta. Sain vähän lisätietoa tuon elukan takana olevista koirista ja osoitteen, josta voi kysyä lisää. Toivottavasti se ihminen vastaa joskus.

Mitään hirveetä terveysriskiä tossa ei pitäis olla, vaikkakin linjaus on aika tiukka. Se mikä mua eniten kiinnostaa, ei ole koiranetissä. Jos tolla koiralla olis polvissa synnynnäistä vikaa, eiköhän sen olis jo tullut esille juostessa. Oikein näppärästi vetää portaat ylös ja alas. Silmissä luultavasti on jotain vikaa, mutta hiukan epäilen kaihin mahdollisuutta. Taitaa olla hoitamattoman silmätulehduksen vikoja.

Vinku, vonku, piip, piip, PIIIIIIIIIIP! Etkö tosiaan ota mua sille puolen, vaikka kiljun kuinka pitkään? Töihin lähtiessä kiljuminen kuului ulos asti. Naapurilta kysyin, kiljuiko se pitkäänkin. Ei ole kuulunut mitään koko päivänä tai muutenkaan. Joskus Nempin huutelua vessassa. Vissiin tuo osaa olla jodlaamatta ja aloittaa taas, kun askeleet kuuluu portaissa.