Helkkarin kissa tuli seisomaan powerin päälle ja kadotti valmiiksi kirjoitetun viestin...

Käytiin eilen treeneissä ja saatiin paljon hyviä vinkkejä. Meidän osalta ohjatut treenit ja kimppatreenit on nyt jäissä kunnes auton vika on paikallistettu ja korjattu. Kottero piti taas vetää käyntiin... Kiltisti se minut aamuisin töihin vie ja tuo kotiin, mutta tollasista lyhyistä alle muutaman tunnin pysähdyksistä ei tykkää ja sitten ei myöskään toimi.

Sakke oli suurimman osan ajasta autossa. Otin sen sieltä siinä vaiheessa, kun esittelin meidän perusongelmaa eli hyppimis-kerjäämistä. Siihen tuli todella hyviä vinkkejä ja kyllä me niillä muutama viikko pärjätään oikein hyvin. Treenataan perusasia kuntoon ja mietitään sitten muuta. Kyllä meillä tekemistä riittää, vaikkei ohjattuun päästäkään. Pöksy jatkaa arkitottelevaisuudessa sunnuntaina, mutta sinne mennään muutenkin kävellen.

Muun ajan treeneissä leikin liikkeenohjaajaa ymmärtämättä asiasta mitään. Tein niinkuin käsketään :) Oli ilo seurata osaavan koiran työskentelyä, kun koira ei välitä mistään ulkopuolisesta mitään. Kävelin kannoilla, hypin tasajalkaa perseen takana tavarat taskuissa romisten, huutelin mitä sattuu, käskytin jatkuvasti... Koira vaan tekee noteeraamatta mitenkään. VAU!

Tänään olis ollut videokamerakin, mutta ulkona on liian pimeetä. Pitää toivoa viikonlopuksi lauhaa säätä ja ei mitään sadetta. Pakkaseen tai sateeseen en uskalla kameraa viedä, kun se on työpaikan laite.