Ihan hyvin ois voitu leikkiä tossa pihallakin. Mitään varsinaista hyötyä ei ollut kentälle menemisestä. Jotenkin naivisti kuvittelin, että alkeisryhmä ois viikko sitten alkanut alkeista. Tämän päivän ohjelmassa olisi ollut nouto. No eihän Sakke kiinnostunut tarjotusta lelusta ollenkaan.

Me harjoiteltiin perusasentoa, paikallaan istumista ja luoksetuloa. Hiukan vaikee opettaa koiraa sivulle istumaan, jos sitä on tähän asti palkittu kerjäämisestä. Kyllä se alkoi sitten sujua, kun annoin sen tanssia ja hirttää ittensä naruun muutaman kerran. Vasten hyppiminen tai ylipäänsä tassun irroittaminen maasta ei johda meillä yhtään mihinkään.

Mä vähän oletin, että kouluttajat olis siellä enemmän kierrelleet. Yhden kerran mä sain hihkaistua toisen tytöistä lähemmäs ja sen neuvot noutoon oli, että voittehan te tehdä jotain muuta. Kyllä me yritettiin, mutta ei viittinyt tarjottua lelua edes vilkaista. Täytyy kaivaa leijona naftaliinista jonain päivänä ja mennä sen kanssa ulos.

Kontakti on ainakin erinomainen, eikä näytä häiriintyvän vieressä olevista koirista. Ei edes provosoidu, vaikka molemmilla puolilla karjuu vieraat urokset. Onhan siellä hajuja ja kaikkea nuuskuteltavaa, mutta nimeltä kutsuminen riittää mielenkiinnon herättämiseen, eikä tarvii yrittää mitään kikkakolmosia. Autokin toimi ihan kiltisti.

Seuraavaksi suihkuun ja purkamaan kissanäyttelyä. Pöksy raukka ei oo päässyt pariin päivään lenkille, mutta ehkä se huomiseen pärjää näinkin.