Agilitykurssi päättyi äsken. Jatkopaikasta on sen verran tietoa, että saman seuran resurssit ei riitä jatkokurssin järjestämiseen. Ohjaajaa ei yksinkertaisesti ole mistä ottaa. Meidän nykyinen ohjaaja on ehkä lähdössä kaupungista kokonaan ja toisen ohjaajan aika ei yksinkertaisesti riitä. Toinen seura toimii sillä periaatteella, että ohjaajat varaavat omille oppilailleen harjoitusaikaa ja valitsevat oppilaansa. Me ei sinne mahduta. Kolmanteen laitoin päivällä kyselyn, pientä toivoa olis päästä johonkin epämääräiseen jämäryhmään. Hakuajat muihin ryhmiin meni jo. No ihan sama, kun päästäis tekemään vaikka yksittäisiä esteitä.

Tämään sai tehdä, mitä haluaa ja kantaa kontista, mitä haluaa. Pihalle kannettiin pituus, rengas, pujottelu, muuri, pussi, putki, hyppyjä ja A. Me jätettiin kepit ja pituus ihan suosiolla väliin. Kepit kiristää mun hermoja ihan syyttä suotta. Mielummin jättää tekemättä kun pilata hyäv tuuli niihin.

Renkaasta ei ois taas hypännyt millään läpi, vaikka osaa sen ihan varmasti. Se oli kyllä aika korkealla, mutta eiköhän se ihan sääntöjen sallimissa korkeuksissa kuitenkin pysynyt.

Aita ja okseri meni peräkkäin kuin vanhalta tekijältä. Nätit ilmavat hypyt ja vauhtiakin taisi olla ihan kohtuullisesti.

Aita ja käännösputkeen meni ekalla kerralla läskiksi, kun joku tollo meinasi sotkeutua omiin koipiinsa, kun ei itsekään tiennyt, minne on menossa. Toisella kerralla hienosti yli ja putkeen, vaikka taas ohjaaja liukasteli muoviläppösissään.

Muuria ollaan tehty vissiin vain ihan ekalla kerralla. Jätin ne irtopalat pois ja hyppyytin vaan alaosan yli. Taas yritti ekalla kerralla pomppua alaosan päältä, toisella hyppäsi yli. Pussiin juoksi ihan omia aikojaan, kun se oli niin houkuttelevasti.

A ei onnistunut tänään edes niin pitkälle, että olisi harjalle päässyt. En tiedä, mikä nyt mätti. Tassut luisti niin paljon, ettei päässyt kiipeämällä yli. 2 alas valuneen yrityksen jälkeen päätin antaa olla. Pitkät kynnet tolla kyllä on, sekin saattoi vaikuttaa asiaan.

Nyt ei auta kuin jäädä odottamaan, jos jonnekin saadaan paikka. Voisinhan mä käydä lyhyitä suoria pätkiä tekemässä yksinkin, mutta ei mulle avainta anneta kuitenkaan. Eikä siitä paljon muuta hyötyä ole kuin jauhaa noita esteitä vaan. Ohjaamaan siinä ei opi kuitenkaan.

Huomenna auto menee korjattavaksi ja sillä aikaa mennään ystäväni kanssa verijälkeä tekemään. Mun elukat ei kyllä siihen osallistu.