Konsultoin agiohjaajaa tiistaisen treenin jälkeen hypyistä. Selkeästi Sakke mielellään hyppää esteen päälle ja siitä yli. Mä en mielellään tällaista suoritustapaa vahvista yhtään sen enempää kuin että koira on oivaltanut mennä yli kiertämisen sijasta. Kysyin, josko hyppyjä kannattaisi treenata narulla. Sen päältä ei voi pompata vaan on mentävä kerralla yli. Idea vaikutti kokeilun arvoiselta ja mikäli se toimii käytännössä, oma naru kannattaa ottaa kentälle mukaan. Jotain ohutta puutarhaletkua mulla ainakin on komerossa. Aloitetaan sillä, kun keksi, miten saan sen puiden väliin kiinni.Ilmastointiteippi varmaan auttaa tässäkin asiassa.

Oli myös puhetta, että meinaan kyhätä pari estettä ja kepit mökille. Mitäpä sitä ei ohjaaja opetuslapsiensa eteen tekisi eli viikonlopuksi on kyyti mökille :D Oikeasti ohjaaja on menossa samoille kulmille ja tarjosi kyytiä.

Jotain puutavaraa mökillä vissiin on. Täytyy katsoa, mitä niistä saa kasaan vai pitääkö hankkia jostain purkutyömaalta jotain lankkua tai rimaa.

Tulis viikonlopuksi hyvät ilmat. Sateessa ja kylmässä ei ole kiva mökkeillä.

Nettipalstalla mietittiin, mikä biisi kuvaa omaa koiraa parhaiten. Saken osalta valinta oli todella helppo. KlikKlik Luultavasti tämä ei ole kenenkään muun mielestä hauska, saatikka pitäisi hirnua itsekseen työhuoneessa, mutta lätkäisempähän tuohon kuitenkin.