Pöksy ei taida juuri ymmärtää, mistä on kyse. No ehkä se rakastaa enemmän. Ainahan se on ollut pieni suloinen tissinvälikoira ja se tuntuu korotuneen. Lisäksi se viettää helliä hetkiä leikatun kollikissan kanssa, joka ei ole koskaan tajunnut, mitä se oikein selän takana touhuaa. Ja Pöksyhän touhuaa...

Sakke on paukapää, jolta on mennyt kuulo. Mitään se ei usko ja koko ajan härkkii. Yöllä vinkui melkein kolmeen asti suljetun oven takana. Olin siinä vaiheessa aika kypsä kuristamaan koko rakin. Mä en tiedä, mitä se oikein härskää. Piehtaroi selällään sängyssä ja antaa Lakun kurmuuttaa itteään mielinmäärin. Liekkö se joku sen salainen fantasia, että joku hyppii päällä ja puree... Nempiä ei oo joutanut kiusaamaan.

Lenkkeilykin on sujunut kohtuullisen sujuvasti taas, kun pitää morsianta vahtia. Ei oo hirveesti tarvinnut vetää perässä ja askel on vähän reipastunut.

Kerkeinhän mä nukkua kokonaiet 3 tuntia yöllä tuon paskimuksen vinkuessa. Päivä meni rokotuspapereita tutkiessa. Aamulla takaisin, mutta kymmeneltä livistän havaneesi-kehälle kameran kanssa.