Pöksyn kanssa eivät muuten tapaile kuin ulos lähtiessä. Ilmeisesti hormoonihirviöllä on vähän ikäväkin Pöksyn härkkimistä, kun Matroonan kanssa temuaa.

Kulkee Matroonan perässä ja nuolee korvia. Josko Matroona olis kaa ja Matroonahan ymmärtää pienen pojan ahdingon ja huollattaa turkkinsa Saken pesulassa. Yritti se Matroonaa nylkyttää, mutta eihän Matroona sellaista suvaitse. Lätäisi päin näköä ja se loppui siihen yritykseen.  No siinäpähän  temuavat, kun Sakelle on kaveri, joka ei kukkoilua katsele yhtään. Ihmettelen kyllä, miten tuo kaikkia vihaava kissa jaksaa koiran kanssa leikkiä.

Sais loppua tuo juoksu. Mun kuuliainen kiltti poika on kadonnut jonnekin hormoonimaahan  ja toinen köllöttäis sylissä entistä enemmän. Jahdattu kissanreppanakaan ei ole enää niin reppana vaan sekin antaa tassusta, jos yrittää nylkyttää. Ei reppanaa saa nylkyttää muut kuin Pöksy ja sitä se ahkerasti harrastaakin...

Agilityn alku info oli eilen ja varsinainen kurssi alkaa ens viikolla. Koko 2 ryhmästä koostuvalla kurssilla ei ole kuin muutama mini ja loput maxeja.