Vierailtiin eilen parin kaverin luona ja Sakke kävi näyttäytymässä. Näyttää osaavan käyttäytyä kylässäkin kuin fiksut koirat. Yllätyksenä näytti tulevan, että kielletty on kiellettyä myös kylässä. Keittiöön ei ole mitään asiaa ja sinne ei hiivitä edes salaa.

Tänään käytiin juoksemassa kaverin luona pelloilla. Sakkekin vähän intoutui juoksemaan tyttöjen perässä, mutta eihän tollainen köpöttelijä vauhdissa pärjää. Pöksy riekkui sydämensä kyllyydestä pienen valkoisen kanssa. Nyt on väsynyttä sakkia mahat täynnä.

Olisin aamulla pistänyt Sakellekin kurapuvun päälle, ettei tuuli ota melkein kaljuun koiraan. Menihän se puku päälle, mutta se on noin 4 numeroa liian iso. Lahkeissa oli ihan liikaa mittaa ja ympärysmittakin olisi ollut sopivampi pienelle minipossulle. Pukuongelma ratkesi kuin itsestään. Vaihdettiin kaverin kanssa pukuja. Hänellä oli liian pieneksi jäänyt puku, joka on kokoa pienempi kuin Pöksyn puku. Se varmaan mahtuu Pöksyllekin ja Sakke voi ottaa Pöksyn puvun. Oli tismalleen samanlainen kuin ennestään oleva Hurtan punamusta-haalari. Ulkonäkö ennenkaikkea :D