ja valitettavasti ehti mökkiin ennenkuin tarrasin koipeen kiinni..

Otin sen viekkuun ja molempia etutassuja saa hieroa. Jopa tykkää siitä! Tarjos jompaa kumpaa takakoipee vielä ja varoittamatta puri. Nyt en tietenkään enää muista, tutkinko vasenta vai oikeeta. Selvästi jompikumpi on kipee tai joskus käsittelyssä käynyt kipeesti. Katellaampa huomenna rukkaset kädessä ja pönttö päässä  niitä takajalkoja.

Henkilövahingot on traaginen naarmu oikeessa kädessä etusormessa. Syvyys millin miljoonasosa. Mä olen vasenkätinenkin vielä. Suurempi naarmu on henkisellä puolella, kun en kerinnyt napata kurkusta kiinni.

edit. Toisessa takatassussa oli varpaan välissä kiinni havunneulanen. Varmasti oli kipee, jos se oli siellä pitkään. Väli punoitti ja laitoin siihen betadine-hauteen, eli läpimärkä lappu varpaiden väliin ja vähän harsoo ympärille, että rätti pysyy paikallaan. Koko komeus muovipussiin ja jeesusteippiä ympäri. Muovipussiin muutama reikä, että ilma vaihtuu. Ja taas pönttö päähään, että ei irrota haudetta yön aikana. Nyt jopa alistui hoidettavaksi parille perkeleellä, yhdellä ravistyksella ja sitten olikin jo pönttö päässä.