Mä ilmoitin jo muuttaessa isännöitsijälle, että mun asuntoon ei tulla sopimatta aikaa. Sillon oli menossa joku lämpöremppa. Asunnoissa juoksi sillon tällöin mittaaja tarkastamassa lämpötilaa. Sillon homma pelas hyvin. Tuli ilmoitus, minä päivänä se suoritetaan ja mä soitin ja sovin ajan.

No tänään oli nastalla ovessa kiinni lappu "Olisimme mitanneet huoneiston lämpötilan, mutta emme päässeet sisälle vihaisen koiran takia. Ota yhteyttä isännöitsijään nimi ja numero." Tulin kotiin melko aikaisin ja soitin isännöitsijälle, miksi meille on edes pyritty ilmoittamatta ja varsinkin kun olen sen erikseen kieltänyt. Isännöitsijä ei tiennyt asiasta mitään. Soitti mulle muutaman minuutin päästä takaisin ja pahoitteli asiaa. Sanoin sille puhelimessa, että mulla on ärhäkkä koira ja toivottavasti se ei ole loppupäivää räkyttänyt. Hiljaista täällä oli tullessa, mutta oven aukaisu aiheutti tolkuttoman metelin. Rähinä loppui välittömästi, kun kävelin sisälle. Täytyy myöntää, etten tollasen metakan jälkeen olis itekään kävellyt sisälle vieraaseen kämppään missään nimessä. En kuitenkaan tykkää, että koiraa huudatetaan ilmoittamatta, kun voisin olla kotonakin ja sulkee elukoita ovien taakse.

Naapuri sanoi, että se rähinä kesti vartin verran kokonaisuudessaan josta ylipuolet meidän ulko-ovi oli auki. Sisäovi on aina kiinni ja ilmeisesti sitä eivät olleet aukaisseet, kun kaikki elukat on edelleen sisällä. Jonkin aikaa täältä oli kuulunut rähinää perään, mutta ei kovin pitkään.

Ovessa on lappu, jossa lukee "Huoneistossa lemmikkieläimiä!". Ovikellon soidessa kuuluu koiran rähinä, miten tyhmä pitää olla yrittääkseen sisälle ilmoittamatta? Ekalla kerralla mittausten alkaessa lapussa luki, että eläimet pitäisi sulkea wc-tiloihin tai kuljetuslaatikoihin mittauspäivänä. Siitäkin soitin, että kyseinen menettely on eläinsuojelulain vastainen ja siihen ei voi ketään kehottaa. 2 päivän päästä tuli uusi lappu, jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä, mikäli huoneistossa asiointi vaatii asukkaan läsnäoloa. Kyllähän se sillon pelas, mutta olishan se liikaa, että kerran vuodessa voitas tollasista ilmottaa.

Auto on korjattu ja kehrää kuin kissa. Lasku oli suolainen, varsinkin näin ennen tilipäivää. Pakkohan se oli kuitenkin korjata. Toi kai oli kuitenkin kaupungin nopein ja edullisin autosähkökorjaamo. Sanoivat siellä, että hyvä tuuri kävi, kun auto aamulla vielä viimeisen kerran starttasi. Se nimittäin ei rullannutkaan enää jäätyneessä lumessa alamäkeen. Jätin auton sinne ysin maissa ja siellä oli toinen vielä hallissa. Ennen kymmentä soittivat diagnoosin ja klo 11 jälkeen sai hakee pois. Nyt taas päästään kaikkiin treeneihin, kuten koiran kosketteluun, ohittamiseen (tällä kertaa Pöksyn kanssa,  se on unohtanut kaiken, kun on kaveri, jota pitää ulkona riehuttaa) ja jopa halutessa ohjattuihin treeneihin. Just nyt ei haluta, mutta myöhemmin voidaan taas hakee henk.koht. ohjausta ja auttaa jotain toista.