Muutama päivä oltiin mökillä ja pariksi päiväksi piti tulla hoitamaan pari työasiaa. Puolessa viikkoa toivottavasti päästään takaisin.

Juhannus meni hyvin rauhallisissa merkeissä. Vähän piti räksyttää naapurin mullikoille, jotka ilman lupaa tallustelivat omalla laitumellaan. Pari moottorivenettäkin piti ajaa pois pitkin tontin rajaa räksyttäen.

Lauantaina askartelin rengas-esteen. Lankusta kehikkö ympärillle, Biltemasta rengas ja nipsnakkelit kiinnityksiin ja köysillä renkaisiin kiinni. Siitä tuli aika hieno. Jopa Pöksykin ymmärsi hypätä läpi.

Vähän taas muisteltiin tokon alkeita. Sivulle tulo ei suju enää mitenkään, mutta ihmekös tuo tällä harjoittelumäärällä... No aloitetaan alusta, aikaahan meillä on. Pöksykin muisteli sivulle tuloa. Tuskin Pöksy koskaan oppii, vaikka päivittäin samaa asiaa kihnutettais seuraavat 5 vuotta, mutta saapahan herkkuja yrittäessään.

Mua vaivaa kaikki eteen tulevat liikkeet. Arvosteluohje sanoo, että alaleuka ja kaula pitäisi olla kiinni ohjaajassa ja tuijottaa innokkaasti silmiin. Olis kiva tietää, miten tuota sovelletaan pieniin koiriin. Tuntuu fyysisesti mahdottomalta venyttää kaula kiinni housun lahkeeseen edes 36 numeron tennareiden takaa. Kun ei yllä niin ei yllä. Voishan toki opettaa suoraan sivulle, mutta en jaksa. Eteen on huomattavasti helpompi ja pitää olla mahdollista koiran koosta huolimatta.

Maahanmeno pitää opettaa uudelleen uudella käskysanalla. Kyllähän toi maahan menee ja makaa kunnes toisin ilmoitetaan, mutta aina istumisen kautta ja vasta toisella käskyllä. Saapan nähdä jääkö tää ikuiseksi, pitäis ja pitäis vai päästäänkö joskus toteutusvaiheeseen asti. Nyt mä ainakin heitän sohvalle kyljelleen.