Koko viikonloppuna ei olla tehty mitään. Tai ollaan, mutta erikseen. Minä olen naputtanut tietokonetta ja tehnyt töitä. Elukat ovat kiusanneet toisiaan. Pisin lenkki taisi olla puolituntia toissa päivänä. Suorastaan hävettää tunnustaa, että tulin vartti sitten töistä. En siellä aamusta asti ole kykkinyt, siirryin sinne jatkamaan vasta klo 18 jälkeen kun apinalauma purki energiaansa sisätiloissa. Jospa ne vielä pari päivää pysyisivät nahoissaan. Pakko huomenna ehtiä jossain välissä pitemmälle lenkille, mutta muuta aktivointia ei ole huomennakaan tarjolla.

Melkein harmittaa, etten ottanut Pöksyä töihin mukaan. Oishan se voinut viettää mun kanssa laatuaikaa kovalla toimiston lattialla makoilemalla... Olishan siinäkin ollut äksöniä, kun viipottaa perässä pitkin käytäviä.

Tietysti voishan lenkille lähtee nytkin, kun näyttää nukkumatti olevan kadoksissa. Laiskottaa kyllä ihan liikaa, eikä edes huvita.

Lauantaina kävin kattelemassa kenkiä, muttei löytynyt. Noissa edellisenä talvena ostetuissa köyhän miehen goretexeissä on ollut kilometrit täynnä jo pitkään. Ne on selvästi syyllinen jatkuviin jalkakipuihin, jotka vaan pahenee. Haluisin samanlaiset kuin 8 vuotta uskollisesti palvelleet salomonin vaelluskengät, joista kului pohja puhki päkiän kohdalta. Sellasia ei saa enää mistään. Prismassa ja Sittarissa olleet vaelluskengät oli kammottavia lestiltään ja muutenkin vähän hepposen oloisia. Hintaa oli kyllä enemmän kuin tarpeeksi. Partio/retkeily/ulkoilukauppojen kunnollisiin ja taatusti kestäviin 250euron kenkiin mulla ei oo varaa. Muutenkin tuntuu sellanen satsaus vähän turhalta, jos ensisijainen tarkoitus on tarpoo niillä syksystä kevääseen ja kusettaa koiraa. Jos kerran tai 2 vuodessa käy jossain puolipäivää retkeilemässä, investointi tuntuu vähän turhalta. Oishan ne kuitenkin hyvät, eikä kastu sukat.

No ei mulla ole aikaa eikä rahaakaan lähtee kenkiä ettimään. Kaikki muut kaupat, marketteja lukuunottamatta, menee kiinni niin aikaisin, etten ehdi niihin missään välissä seuraavaan johonkin aikaan.