Perjantaina ja lauantaina aamulla riehuivat karjakakaran kanssa. Tänään kurvattiin Laukaaseen viihdyttämään paria frisee neitosta. Sitten mentiin nurmikko pölisten. Sakkekin oli menossa mukana täysin siemauksia. Eihän se taaskaan neitokaisille pärjännyt juoksuvauhdissa, mutta tuntui nauttivan.

Sakke kävi myös tutustumassa kaikkiin ystäväni sukulaisiin sen suuremmitta rähinöittä tai epäilyittä. Vieraat ihmiset ei selvästikään enää ole kauhean epäilyttäviä. No eihän toi koskaan tapaa ketään, jolla ei itellään olis koiria nurkissaan.

Aamu alkoi karmeilla uutisilla. Kaverini asunto on palanut viime yönä. Koirat olivat herättäneet ja kaverini koirineen oli ehtinyt ulos. Valitettavasti ei ollut löytänyt kissojaan, eikä aikaa etsimiseen juurikaan ollut. Myöhemmin kissat löytyivät elottomina. Palo oli alkanut ilmeisesti liedeltä, jota ei ollut vielä ehtinyt käyttää kertaakaan. Kipin kapin hellan suojaukset kuntoon, vaikkei kukaan koskaan missään oloissa olisi hellalle hyppinyt tai edes uskaltaisi sellaista kokeilla.