Ihan helpolla en toista kertaa häkkiä pesukoneessa pese. Kehikko irtosi kohtuullisella voimankäytöllä ja 30 astetta ei sulattanut muovia. Kasaaminen ei sitten ollutkaan yhtä helppoa.

Hetken kuvittelee, että kehikon työntää takaisin kattoluukusta, kun se siitä ulostautuikin. Helpommin sanottu kuin tehty. Ensin ährätään hermot kireellä ja todetaan, ettei onnistu. Kokeillaan päätyluukusta ja siitä ei ainakaan mahdu. Palataan alkuperäiseen suunnitelmaan. Kyllähän se muuten siitä olisi mennyt, mutta kasaamismekanismin neljästä putkesta aina joku on tiellä ja sojottaa väärään suuntaan. Tunnin hikoilun jälkeen kehikko on ährätty kankaan sisäpuolelle jotenkin ja pitäisi saada pohjaa vasten. Toisen tunnin jälkeen kangas on kohdillaan, selkä hiestä märkä ja käsivarsia pakottaa. No tuli kasattua ja opittua, ettei sitä kannata pienen tahran takia irroittaa...

Löin kaikki muutkin kamat koneeseen ja pesun jälkeen paiskasin tyynyn roskikseen. Se haisi kastumisen jälkeen niin pahasti homeelta, ettei sitä viittinyt enää katella. Lahjoitin mökkiin oman tyynyni ja otin paremman vierastyynyn käyttöön. Pitää käydä ostamassa uusi tyyny, kunhan seuraavan kerran tulee vieraita.