Käytiin Saken kanssa harjoittelemassa remmikäyttäytymistä isommassa porukassa. Harjoitusvastustajat ja harjoittelevat oli tilattu paikallisten koiraharrastajien foorumilta. Meni todella hienosti kaikkien osalta. Harjoitusvastustajiksi ilmoittautui hiukan iäkkäämpien koirien omistajia. Yhtään rähäkkää ei tullut, muistaakseni yksi haukahdus. Eli nekin, jotka harjoitusta olisivat enemmän kaivanneet käyttäytyivät kuin fiksut koirat.

Sakella oli taas kurapuku päällä. Tuo uusi on tismalleen oikean kokoinen, mutta eihän sitä haluais pitää. Murisi laitettaessa, mutta valitettavasti ei auttanut itku markkinoilla.

Pöksyllä on maha sekaisin. Aamulla siivosin jo ripaskat lattialta, eikä muutosta iltapäivällä tapahtunut. Iltapäivällä jo oksentelikin. Kuulemma messarin jälkeen on ollut mahatautia taas liikkeellä. Havannoilla on kuulemma järjestään mennyt parissa päivässä ohi. Sen verran ärhäkkä pöpö kuitenkin kyseessä, että pieniä pentuja on useampia kuollut hoidosta huolimatta. Oma pirteä tollo ittensä tuo kuitenkin on. Jos ei näkyviä tuotoksia olis, ei edes huomais minkään pöpön vaivaavan. Sakke on ollut ihan terve.

Sakesta on tullut kauhee omimaan tavaroita. Sohvalla vääntäytyi mun tyynylle nukkumaan ja kuvitteli sitä omakseen. Yritti taas murinalla pitää tyynyn, mutta valitettavasti minä nukun omalla tyynylläni. Sama peiton kanssa. Kantaa muitakin tavaroita ja roskia mökkiinsä. Oon sieltä tänään kaivanut jo pari sukkaa, tyhjän leipäpussin ja kynän. Se ei edes syö niitä kamoja vaan kantelee suussaan.

Pitäis vissiin ettiä noutokapula sille ja käyttää vimma hyödyksi. Näin kapulan jossain ennen joulua, mutten muista yhtään, mihin sen siivosin. Toinen asia, mitä ruetaan huomenna harjoittelemaan on "irti". Nyt en jaksa. Saa opetella pudottamaan tavaran käskystä niin ei tarvii aina juosta sen perässä ja kaivaa suusta tai mökistä, jos sinne asti ehtii.