Ilmeisesti Sakella ei ole ollut lupaa maata sohvalla. Odottaa lattialla lupaa hypätä ja jos sitä ei tule, menee mökkiinsä.

Pyysin sen sohvalle ja silittelin pari minuuttia. Kun rupesin kattomaan Salkkareita, se rupes nukkumaan sohvalle. Toinen pölvästi ei ole älynnyt, ettei uikuttaminen, syliin hyppiminen, tassulla raapiminen tms. auta yhtään mitään. Kun Sakke makaa sohvalla, se ei mahdu enää sekaan raapimaan tassulla. Ja minä saan olla rauhassa. Toisaalta mun on vähän vaikee tutustua koiraan, jota en juurikaan näe, kun makaa mökissään.

Aika rela otus siitä on tullut. Levoton hiippailu on loppunut kokonaan. Tottelee hyvin, jos siitä on hänelle itselleen hyötyä. Jos ei ole, pitää komentaa muutaman kerran. Keittiöön ei ole mitään asiaa ja tästä olen maininnut noin sata kertaa sekä tänään että eilen. Taitaa dementia vaivata jo nuorella iällä, kun parissa minuutissa unohtuu.

Ruoka maistuu edelleen loistavasti. Kaikki kelpaa, mitä nenän eteen tökkää. Söis varmaan vaikka pieniä kiviä. Axilurin otti aamulla sellaisenaan kädestä ja kerjäs lisää.