Mä teen tosta nartusta rukkaset! Sillä ei oo yhtään ainutta aivosolua päässä, eikä mitään itsesuojeluvaistoa. Saamarin rakki karkasi kaverin luona päivällä. Ne asuu niin landella, että uskaltaa pitää irti pihalla, tai uskalsi.

Paskapää päätti ottaa hatkat ja paineli suoraan tielle. Ei pienintäkään aikomusta tulla kutsusta. Siellä tököttää ja auto tulee tietä pitkin. Onneksi se on pieni pihatie, jossa ajetaan kävelyvauhtia ja naapurit osaa varoa kissoja. Ei se edes meinannut jäädä alle, mutta olis suotavaa tulla kun käsketään.

Siitä se paineli tien yli ja toisen naapurin pihalle hillumaan. Pakkohan se oli lähtee hakemaan pois. Ei se sieltä olis omatoimisesti tullut ihan vähään aikaan. Mä en tykkää, kun vieraat kutsuu koiraa, mutta tänään se oli ehkä ihan paikallaan ettei auton alle jää. Naapurin pihalla olevat lapset kutsui sitä ja se tuli pois tieltä. Ei sillä mitään vaikutusta enää mun komentoon ollut, kun ei uskonut niin ei uskonut. Harmi vaan, ettei ne älynneet ottaa sitä kiinni.

Loppuu elämän pienet ilot taas vähäksi aikaa. Vaikka tuota urosta komentelee, mulle ei vittuilla. Ollaanpa sitten loppukesä köysissä, kun ei näytä irtioleminen onnistuvan.