Tänään ei mennyt oikein putkeen, tosin ei siellä putkea tänään ollutkaan. Molemmat oltiin jotenkin uneliaita.Ite sähläsin kaikissa asioissa ja normaalisti makkarasta oikein hyvin motivoituva ja kontaktinhaluinen koira nuuski ja katteli muita.

Aloitettiin muurilla. Jostain syystä hypyt tuntuu koiralle ylivoimaiselta. Se osais ja tietää, mitä sen pitäis tehdä, mutta ei vaan millään viitsis hypätä yli. Ensin se tais vähän arastella muurin "tolppia". Melkoisen määrän sai tehdä toistoja, että se saatiin oikeesta välistä. Muurin osa piti vaihtaa aitakeppiin ja kyllä se sit hyppäsi. Toisella kierroksella hyppäsi jo muurin palikan ylikin, mutta vain siinä tapauksessa, ettei päässyt kiertämään.

Pussi meni hiukan paremmin. Ei sitä kangasta pelännyt ja tuli kyllä reippaasti läpi. Vauhdikkaaksi sitä ei taaskaan voinut sanoa.

Puomi oli taas kiva juttu. Vauhtia oli kuin höyryveturissa, eikä oma sählääminen auttanut rauhoittelussa yhtään. Touhu oli lähinnä sellasta, että minäpä tässä nyt menen ja hoidan homman, sählää sinä jossain muualla. Saatiin me loppuun pari rauhallisesti päättynyttäkin suoritusta.

Kepit sentään lähti ihan kivasti liikkeelle. Sakke hoksasi heti, mikä on homman nimi. Muuten tuli pelkkiä onnistuneita suorituksia parin kepin kiertämisellä, paitsi koira karkasi kesken kaiken. Ei se kauas lähtenyt tai vauhdikkaasti, mutta lähti vaan kipittämään jonkun hajun perässä vailla korvia. Piti hakea pois ja pistää naruun.

Jospa ens kerralla menis paremmin.