Pääsiäinen oli ja meni. Mutsi tietysti yritti lällyttää koiran tärviölle, mutta kaikesta yrityksestä huolimatta ei onnistunut. Ehkei se niin vähästä pilalle mene, mitä olen kuvitellut. Mitään oikeeta ruokaa ei tietenkään syönyt koko viikonlopun aikana, kun sai pienen palan grillimakkaraa...

No ne tärkeimmät säännöt meni mutsinkin kaaliin eli ei kerjätä ja murinasta lähtee porukasta kerralla. Jätin Saken yhtenä iltana mutsin kanssa, kun sitä ei voi ottaa lapsiperheeseen vierailulle. Hyvin niillä oli mennyt, ainakin melkein. Oli käyttänyt koiran kusella ja koira oli nukkunut mun sängyssä tyytyväisenä vaatimatta mitään. Huoneessa ei ollut valoja päällä ja mutsi oli mennyt laittamaan ikkunaa kiinni. Kauhee rähinä alkanut, kun oli sängyn ohi kävellyt. Mutsi oli läpsäyttänyt tossulla nokkaan ja se siitä.

Samaa pimeessä rähinää on tehnyt pari kertaa mullekin. Ei se yritä edes näykkiä, mutta rähisee siihen malliin, että yrittää ajaa pois. Valoisassa ei ole rähissyt aikoihin. Kunhan rokotuksille vien, pitää pyytää tarkistamaan silmät. Vähän epäilen, että sen hämäränäkö on jotenkin heikentynyt. Ihan kuin ei hämärässä tunnistais ihmisiä edes hajusta ja säikähtää. Kaihihan näillä on perinnöllinen riesa. Sokee toi ei missään nimessä ole ja ne oudot rähinät liittyy aina pimeeseen.

Piti pääsiäisenä taas vähän muistutella perusasioita ja aloittaa opettelemaan jotain uuttakin. No eipä tehty muuta kuin syötiin ja maattiin.