Royal Caninin kääpiösensible on kuulemma rasvaisinta koiranruokaa, mitä löytyy. Sellasta nappulaa ei siis ole olemassakaan, jolla täyttäisi pienen vilkkaan koiran energian tarpeen. Eli ostin sille possun läskiä lisukkeeksi. Sakke taas on lihonut ja sen syömisiä täytyy rueta kattomaan.

Kääpiosensible on niin kallista, etten raski ostaa sitä Sakelle. Varsinkaan, kun se ei sitä tarvii. Hyllyt on täynnä halvempaa, mutta silti laadukasta sapuskaa.

Kävin hakemassa sille säkin samaa jahtia & vahtia, mitä se on syönyt aikaisemminkin ihan hyvällä ruokahalulla. Nt se vissiin tajus, että Pöksy saa parempaa ja jätti syömättä. Paastoa sitten, jos ei kerran maistu. Sillähän se läski lähtee, kun ei syö.

Tänään on illalla vapaailta omista elukoista. Menen yhden koiratutun luo ompelemaan liiviä. Ilmeisesti joku muukin oli karvaisissa kuteissa hakenut eurokankaasta wertexiä. Myyjä leikkas mulle kangasta ja kysyin, eikö se repee. Yleensä ne repäisee kankaan poikka ja tulee suora pala. Se katto mun kuraisia ja karvaisia vaatteita ja tuumas vaan, että ei kuulemma repee, jos ei iso koira koko painollaan kankaassa roiku :D

Täytyy kattoa, jos sitä kangasta jäis leluksi asti. Jos toi solmulelu on liian pieni ja mun sormet liian lähellä. Vois kokeilla pitemmällä lelulla leikittää tuota.